FOGAR DO SANTISO COMPOSTELA

Restaurante galego no corazón de Compostela

Carne, marisco e verduras locais galegas á brasa

Os sabores máis auténticamente galegos están no Fogar do Santiso Compostela, KM0 vexetais ecolóxicos das nosas hortas, peixe e marisco das Rías Baixas capturados á man e carnes de razas autóctonas galegas criadas en liberdade nos montes de Ourense. Sabores que desprenden identidade e compromiso coa terra. Cociñamos cada prato nas brasas, buscando unha mínima intervención, un respecto polo produto enraizado na identidade gastronómica de Galicia.

Carnes autóctonas Gallegas
Unha parrilla vasca á vista con cortes únicos de carnes maduradas de 30 a 60 días.
Gando criado en liberdade nos montes de Ourense e as verduriñas da nosa horta ecolóxica

.

A carta fresca do día

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Esta web usa cookies e precisa do teu consentimento