FOGAR DO SANTISO COMPOSTELA

Restaurante galego no corazón de Compostela

Carne, marisco e verduras locais galegas á brasa

Os sabores máis auténticamente galegos están no Fogar do Santiso Compostela, KM0 vexetais ecolóxicos das nosas hortas, peixe e marisco das Rías Baixas capturados á man e carnes de razas autóctonas galegas criadas en liberdade nos montes de Ourense. Sabores que desprenden identidade e compromiso coa terra. Cociñamos cada prato nas brasas, buscando unha mínima intervención, un respecto polo produto enraizado na identidade gastronómica de Galicia.

.

Reserva a túa mesa

Todos os días de 13:00 a 16:00 e de 20:00 a 23:30 (cociña de 13:00 a 15:30 e de 20:00 a 23:00)

Mércores pechado por descanso


Carnes autóctonas Gallegas
Unha parrilla vasca á vista con cortes únicos de carnes maduradas de 30 a 60 días.
Gando criado en liberdade nos montes de Ourense e as verduriñas da nosa horta ecolóxica

.

A carta fresca do día

I am raw html blo ck.
Click edit button to change this html