Cafetarías con pastelería propia, bares con bos bocatas de pan, grellas ou terrazas en plena natureza. Esta é unha selección dos soles para a estrada da Guía Repsol.
A estrada que une A Coruña con Madrid é unha estrada cara a Castela e León e o interior de Galicia. En Ávila, á altura de Adanero, hai que parar a comer un dos bocadillos de firma de MA. Para xantar fronte ao Duero, Doña Carmen, en Tordesillas, Valladolid. Xa en León, unha parada moi frecuentada polos viaxeiros habituais é en Brazuelo: La Magdalena de Combarros. No camiño abundan as cociñas nas que recargar pilas e deleitar o padal ao chegar a Lugo: a Casa do Labrego, en Baamonde, por exemplo. Unha vez na Coruña, a A-6 enlaza coa AP-9, que atravesa a comunidade autónoma: Los Manueles, na Coruña, e La Mesa de Conus, en Vigo, son dous lugares nos que se pode comer ben e a un bo prezo sen entrar nas cidades. Se a viaxe continúa pola Autovía das Rías Baixas (A-52), dúas boas opcións son: El Chiringuito del Río, en Puebla de Sanabria, en Zamora, e Fogar do Santiso, en Allariz, en Ourense. Algo que destaca a guía son os seus marabillosos xardíns.
Fonte: https://cincodias.elpais.com/cincodias/2022/04/08/fortunas/1649429356_281491.html